Kedves Ledita!ledita írta: ↑2017.10.18. 07:19 Kedves Lintka !
Egyetértek Virággal, kérlek ne foglalkozz a csalókkal, inkább csak velünk a jóhiszemű felhasználókkal. Tudod, a többség mi vagyunk. Sajnos a valós életet mutatja ez a rossz példa is , ez a sumákolás, rablás, csalás folyik ma nálunk . Én nem szeretem a politizálást, de ha akarom, ha nem, folyton belecsöppenek. Ezért is szeretem a koreai drámákat, mert bár van benne sok aljasság, csalárdság, mégis meg tudja mutatni, mi lenne a helyes, útmutatást ad a rossz dolgok kezeléséhez, azt sugallja, van megoldás ! Teljesen megértelek, hogy időnként kinyílik nálad a bicska, más munkájának a nem megbecsülése nagyon fájó. Én is ezt élem meg éppen ezekben az időkben, csak más területen. De előre nézek ! Megvetem őket és megyek tovább ! Adjon erőt a munkádhoz az, hogy tudod, melletted vagyunk nagyon sokan ! Nagy ölelés és mindent nagyon köszönök neked !
Tudom, sokan vagytok, akik a fordítók munkája mellett nem mentek el jó szó nélkül. Ez ad erőt és kedvet ahhoz, hogy ilyen nagy volumenű, hosszútávú munkát fel merjek vállalni, illetve hogy fel mertem vállalni. A lehetőségeim mellett nem tudok nagyobb tempóban fordítani. Viszont amit elkezdek, szeretem végigvinni. Előre is köszönöm türelmeteket.jóhiszemű felhasználókkal. Tudod, a többség mi vagyunk.

Sok üdvözlettel: