Nagyon szívesen, Ledita!

Nagyon szívesen, Ledita!
Szia Frezia! Nagyon szívesen a 3. rész feliratát is!Frezia írta: ↑2017.10.13. 19:29 Szia Lintka!![]()
Tegnap este boldogságomra rátaláltam a 3. rész feliratára. Gyorsan meg is néztem. Hálás köszönet érte!Igy, hogy már minden mondatát értem, rájöttem, hogy jól gondoltam , lesz még itt más extrém sport is, mert amit a soriban emlitettek, hogy melyiket űzi Choi Do-Kyung, már az év elejétől folyamatosan mutatta PSH rövidke felvételeken. / sielés, snowboard, sárkányrepülés stb./Láttam még egy riportot is amiben csodálták, hogy PSH mennyi sportban jártas és ez még mind a MGL. bejelentése előtt volt.Tegnap felfedeztem megint egy interjut, melyben végre önfeledt boldog, nevetős PSH-t látni. Ezt neked is meg kell nézned! Nagyon jó érzés töltött el a video nézése közben! Végre ÉL a Fiúnk!
https://www.youtube.com/watch?v=v2pfjg90TI0&t=3s
Nagyon szép hétvégét kivánok!
vlcsnap-2017-10-12-19h32m23s272.png![]()
![]()
![]()
Megértelek, hogy kinyílt a bicska a zsebedben. Nem vagyok az SB-n, de a különböző posztok alapján (FB) úgy gondolom,azok többsége akik ott néznek filmet meg vannak győződve arról , hogy a feltöltő fordította,erre bizonyíték reni31 hozzászólása is. Az el sem jut a tudatukig ha esetleg olvasták is a fordító nevét. A sorozataid feltöltője találó nevet választott magának ( lehet,hogy a tolvaj foglalt?)lintka írta: ↑2017.10.15. 13:03 Nagyon tudom díjazni, amikor a felhasználók köszönik a feltöltést, sőt konkrétan a feltöltőnek köszönik a fordítást is. Amit ma olvastam kiverte nálam a biztosítékot.
Ide másolom.
"reni31 szeptember 22. 19:59
Kedves Corrupt!Tudom,hogy sok sorozatot vittél és most is viszel egyszerre,hisz szinte az összes munkádat láttam,mert nagyon jó sorozatokat választasz ki,remélem,hogy ezt is tovább viszed,hisz te választottad ki ami garancia hogy jó kis sorozat.Köszönet az eddigi fordításokért és bízom benne,hogy ezt is idővel láthatjuk majd:)" Ez a Corrupt töltötte fel a Family's Honor és az Endless Love(2014) sorozatokat is a sorozatbarátra.
Elnézést, de ilyenkor kinyílik a bicska a zsebemben. És csodálkoznak egyesek, hogy abbamaradnak fordítások?! Egyszerűen nem veszik emberszámba a fordítót! Tudom, hogy te és jó néhányan, akik itt megszólítottatok a kivételek közé tartoztok.
További szép napot!
zsike717 írta: ↑2017.10.15. 16:44Megértelek, hogy kinyílt a bicska a zsebedben. Nem vagyok az SB-n, de a különböző posztok alapján (FB) úgy gondolom,azok többsége akik ott néznek filmet meg vannak győződve arról , hogy a feltöltő fordította,erre bizonyíték reni31 hozzászólása is. Az el sem jut a tudatukig ha esetleg olvasták is a fordító nevét. A sorozataid feltöltője találó nevet választott magának ( lehet,hogy a tolvaj foglalt?)lintka írta: ↑2017.10.15. 13:03 Nagyon tudom díjazni, amikor a felhasználók köszönik a feltöltést, sőt konkrétan a feltöltőnek köszönik a fordítást is. Amit ma olvastam kiverte nálam a biztosítékot.
Ide másolom.
"reni31 szeptember 22. 19:59
Kedves Corrupt!Tudom,hogy sok sorozatot vittél és most is viszel egyszerre,hisz szinte az összes munkádat láttam,mert nagyon jó sorozatokat választasz ki,remélem,hogy ezt is tovább viszed,hisz te választottad ki ami garancia hogy jó kis sorozat.Köszönet az eddigi fordításokért és bízom benne,hogy ezt is idővel láthatjuk majd:)" Ez a Corrupt töltötte fel a Family's Honor és az Endless Love(2014) sorozatokat is a sorozatbarátra.
Elnézést, de ilyenkor kinyílik a bicska a zsebemben. És csodálkoznak egyesek, hogy abbamaradnak fordítások?! Egyszerűen nem veszik emberszámba a fordítót! Tudom, hogy te és jó néhányan, akik itt megszólítottatok a kivételek közé tartoztok.
További szép napot!
Igen, nagyon találó neve van, ezzel azt érzékelteti, tudatában van annak, hogy nem helyes, amit tesz, de nem is szégyenli. Biztos foglalt volt a másik név.A sorozataid feltöltője találó nevet választott magának ( lehet,hogy a tolvaj foglalt?)
Szia Virag!virag írta: ↑2017.10.16. 18:27 Szia Lintka Olvasom a hozzászólásokat és végtelenül sajnálom hogy vannak emberek akik a hála helyett tiszteletlenek.Őszintén az én zsebemben is kinyilt a bicska.A hozzászólása Őt minősiti,biztos vagyok benne korlátolt ember lehet.Kérlek ne foglalkozz vele.Valószinü hogy örömet okoz neki az hogy látja bánt téged,az ilyen tipusu emberekkel nem kell foglalkozni.Több,jobb,értékesebb vagy nála,szerintem ez fáj neki.Köszönöm a forditásokat.
Boldog vagyok hogy a sorozat sikert hoz Park Si hoo-nak.Látod őt is a földbe döngették és felállt,sőt bizonyit.Igy van ez veled is,egy két rosszakaró probál bántani,de nem fog sikerülni.Lásd hányan szeretünk,milyen sokan vagyunk hálásak.Sajnálom hogy csak igy tudlak biztatni és másmód nincs hogy segitsek neked.Vigyázz magadra,Üdvözöllek