Felirat letöltése innen!
https://www.youtube.com/watch?v=vEVzGnf ... an_no_lett
https://avistaz.to/torrent/63854-queen- ... -x264-next
Vetítés kezdete: 2017. április
Részek száma: 16
Kwon Sang-Woo - Ha Wan-Seung
Choi Gang-Hee - Yoo Seol-Ok
Lee Won-Geun - Chief Hong at police station
Jeon Soo-Jin - Kim Ho-Soon
Park Jun-Keum - Madame Park
Kim Hyun-Sook - Kyung-Mi
Ahn Kil-Kang - Detective Bae
Kim Min-Jae - Detective Dong-Ki
Yang Ik-June - Jang Do-Jang
Park Byung-Eun - Profiler Woo
Queen of mystery (16/16) [Avagy az Asszonyság, a Szimat és a Pólyás]
Befejezett: Love rain, Cruel love, 49 days, Sad love story, The Inheritors/Heirs, Heirs Christmas edition special,Yawang. Temptation, Shadows of love, Ouroboros, Falling for innocence, Cook up a storm, Mystery queen, BG-Personal Bodyguard, Miss Pilot, The reason i cant findmy love, Killing for the prosecution,Tokyo Dokushin Danshi, Otona Joshi,
Folyamatban:Grande Maison Tokyo
Tervezett: Mystery Queen 2
bekkafeliratai@gmail.com

bekkafeliratai@gmail.com

Köszi !!!! hogy vállaltad fordítást

Köszönöm Bekka, majd szeretném megkapni a feliratokat. Vagy nyitott lesz?
Sziasztok, nem lesz nyitott továbbra sem. Amint kész leszek az első résszel, itt jelzem, és majd csak akkor írjatok emailt a bekkafeliratai@gmail.com címre, mert különben kavarodás lesz. 

Befejezett: Love rain, Cruel love, 49 days, Sad love story, The Inheritors/Heirs, Heirs Christmas edition special,Yawang. Temptation, Shadows of love, Ouroboros, Falling for innocence, Cook up a storm, Mystery queen, BG-Personal Bodyguard, Miss Pilot, The reason i cant findmy love, Killing for the prosecution,Tokyo Dokushin Danshi, Otona Joshi,
bekkafeliratai@gmail.com

bekkafeliratai@gmail.com

Szia Bekka!
Örömmel olvastam, hogy vállaltad a fordítását.
Szeretném majd elkérni a részeket, de olvasva a bejegyzésed, figyelni fogom és majd írok e-mailt.
Üdv anoli
Szeretném majd elkérni a részeket, de olvasva a bejegyzésed, figyelni fogom és majd írok e-mailt.
Üdv anoli
anoli írta:Szia Bekka!
Üdv anoli
Oké!
bekkafeliratai@gmail.com

bekkafeliratai@gmail.com

Halihó!
Jöttem beköszönni.
Mint Kwon Sang Woo magyar helytartója
meg sem lepődtem, hogy tervbe vetted. Nagyon köszi!
Alapvetően szeretem a bűnügyi műfajt, és ha olyan sori jön, lecsapok rá. Idén viszont kicsit sok érkezik, már szelektálni lehet/kell közöttük. Ez feltétlen a megnézősök közé tartozik. Choi Kang-hee mint a fiatal koreai Miss Marple?
Ki nem hagynám!

Mint Kwon Sang Woo magyar helytartója

Alapvetően szeretem a bűnügyi műfajt, és ha olyan sori jön, lecsapok rá. Idén viszont kicsit sok érkezik, már szelektálni lehet/kell közöttük. Ez feltétlen a megnézősök közé tartozik. Choi Kang-hee mint a fiatal koreai Miss Marple?

KÉSZ: Linger, Heartbeat Love, Hide and Seek, The Palace FOLYAMATBAN: Bump off Lover 04.
gilnis írta:Halihó!Jöttem beköszönni.
Mint Kwon Sang Woo magyar helytartójameg sem lepődtem, hogy tervbe vetted. Nagyon köszi!
![]()
Alapvetően szeretem a bűnügyi műfajt, és ha olyan sori jön, lecsapok rá. Idén viszont kicsit sok érkezik, már szelektálni lehet/kell közöttük. Ez feltétlen a megnézősök közé tartozik. Choi Kang-hee mint a fiatal koreai Miss Marple?Ki nem hagynám!
Gilnisem, ezt örömmel hallom!
1. rész
5%
bekkafeliratai@gmail.com

bekkafeliratai@gmail.com

Szia Bekka!
Nagyon örülök, hogy fordítod ezt a sorozatot, már nagyon várom
annak meg főleg, hogy amint látom, el is kezdted fordítani
Így figyelemmel kísérhetjük a fordítás állását
Előre is köszönöm a feliratot
Üdv.: mamoca @}->-
Nagyon örülök, hogy fordítod ezt a sorozatot, már nagyon várom

@}->-Mamoca13 írta:Szia Bekka!
Nagyon örülök, hogy fordítod ezt a sorozatot, már nagyon váromannak meg főleg, hogy amint látom, el is kezdted fordítani
Így figyelemmel kísérhetjük a fordítás állását
![]()
1. rész
25%
bekkafeliratai@gmail.com

bekkafeliratai@gmail.com