Micsoda meglepetés, hogy ilyen hamar nézhetem tovább

Kedves Eszterella!Eszterella írta:Jajj de jó,már megint megéreztem,hogy be kell néznem hozzád és
annyira megörültem,hogy ilyen gyorsan itt a 20. rész.Nagyon köszönöm
drága Lintka,már töltöm is le és nézem,nem várok holnapig![]()
Jó éjszakát,szép álmokat
Nagyon szívesen ezt is, főleg, hogy annyira kedves megszólítással illettél.Nagyon köszönöm
Örülök, hogy sikerült meglepetést szereznem.Mamoca13 írta:Szia Lintka!
Micsoda meglepetés, hogy ilyen hamar nézhetem továbbNagyon szépen köszönöm
Szia Mamoca13!Mamoca13 írta:Szia Lintka!
Köszönöm szépen a 21. résztEzekszerint hagytak egy kis szabadidőt a szakemberek, hogy tudtál fordítani? Meglepődtem, mert úgy gondoltam, hogy tovább tartanak majd a munkálatok. Vagy csak kis pihenőt kaptál? használd ki jó pihenést szép hétvégét és nagyon Békés Boldog Ünnepeket kívánok
@}->- @}->-
Az első menet lezajlott, cserépkályha lebontás, újrarakás. Ez két szobát érintett. Egyébként sem engedhetem meg magamnak, hogy napközben fordítsak, csak, ha esik az eső, mert különben este fordítgatok. A festés húsvét után lesz. Attól tartok, hogy lesz olyan időszak, amikor olyan helyre kell tennem a számítógépasztalt, ahol nem tudok a számítógéphez férni.hagytak egy kis szabadidőt a szakemberek, hogy tudtál fordítani?
Kedves Eszterella!Eszterella írta:Mindig tudtam,hogy angyalok pedig léteznek és most megint
találkoztam eggyelKöszönöm szépen,hogy a nagy munkák
közepette is, fáradságot nem kímélve,gondoltál ránk és
lefordítottad a 21.részt.Most fogom megnézni,de már letöltöttem.
Csodás ünnepet és jó pihenést kívánok,szeretettel![]()
ui: arra még nem jöttem rá,hogy lehet ide fényképet feltölteni,de
remélem ez a gif működni fog![]()
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/or ... 94a9a7.gif" onclick="window.open(this.href);return false;[hatterkep]
Tudom, hogy várjátok néhányan, ezért ha csak tehetem, dolgozom a fordításon.gondoltál ránk és lefordítottad a 21.részt.
Igen, Yon Soo az a Beautiful Days-ben, akiben annyi jóság, szeretet, empátia, lemondás, önfeláldozás van, hogy nem véletlenül jegyezte meg Narae, hogy ő egy angyal.angyalok pedig léteznek