Bár én még nem nézem a doramát, gyűjtögetek ezért nem is tudok hozzászólni. Köszönöm szépen a 7. rész feliratát és a munkádat. Üdv: csabamama2

Szia Mamoca13!Mamoca13 írta:Szia Lintka!
Igen érdemes benézni ide, nekem is tetszik. Ezért látogatom az oldalt rendszeresen és ismét sikerrel jártam.Nagyon köszönöm a 7. rész feliratát és a letöltését
![]()
Szép hetet kívánok
Kedves Eszterella!Eszterella írta:Köszönöm szépen kedves Lintka a 7.részt.Későn este még benéztem az oldalra és
már megint meglepetés ért,aminek persze annyira megörültem,hogy meg is néztem
azonnal és ez a rész is nagyon jó voltAzt hiszem végig izgalmas lesz,sokat lehet tanulni
magunkról,hogy ki miért válik olyanná amilyen és mennyire fontos az együttérzés,a
szeretet,mert ez megváltoztatja a hiedelmeinket,magunkról és másokról.Az is eszembe jut
mindig amikor nézem ezeket a filmeket,hogy mennyivel könnyebb lenne az emberek élete,
ha nem hazudnának,ha őszinték lennének egymással.Ezt már kisgyermekként is felismertem,
de azóta csak rosszabb lett a helyzet és nem csak a filmekben sajnos,hanem a valóságban sem
vagyunk őszinték.Azért hiszem,hogy ez változni fog és akkor elkezdünk magunkba nézni és
változtatni.
Csodás napot Neked
Kedves Csabamama2!csabamama2 írta:Lintka Kedves!
Bár én még nem nézem a doramát, gyűjtögetek ezért nem is tudok hozzászólni. Köszönöm szépen a 7. rész feliratát és a munkádat. Üdv: csabamama2![]()
Szia Frezia!Frezia írta:Szia Lintka!![]()
Épp, hogy megnéztem a 6. részt felfedeztem, hogy itt a 7. is. Nagyon szépen köszönöm a munkádat! A 7. részben elérzékenyültem amikor Se-Na hosszú idő után végre belekapaszkodott és viszonozni tudta Yun-Soo ölelését. / Igaz közben azt mondta, hogy nem bocsátott meg./Alakulnak a kapcsolatok. A két fiu egyértelmű kit szeretne. A kérdés az, a lány kit választ majd. Izgalmas a dolog, van sejtésem. Nagyon szép hetet kivánok. Remélem nem kell sok havat lapátolnod.Találtam két képet. Szeretettel küldöm!
http://i20.photobucket.com/albums/b230/ ... days_9.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; ????
VAGY Ő LESZ A NYERŐ
http://nld.vcmedia.vn/Images/Uploaded/S ... 20that.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; ??????
Sun Jae nyíltan és nagyon helyesen udvarol, Lee Min Chul pedig egyelőre bolondítja a lányt, vagy csak birtokolni akarja.Alakulnak a kapcsolatok. A két fiu egyértelmű kit szeretne.
Idézek a 6. részből:A kérdés az, a lány kit választ majd.