Szia Frezia!Frezia írta:Szia Lintka!![]()
Nagyon szépen köszönöm a 3. rész forditását is.Nézem ahogy forditod. Alakul a történet. Egyenlőre csak azon mérgelődöm, hogy az árvaházi két "testvér"lány miért nem képes beszélni egymással. Idegesit hogy a fiatalabb, nem is hagyja, hogy a nővére megmagyarázza a dolgokat. De ettől tud a történet tovább bonyolódni. Képzeld ma már itthon vagyok, befejeztem idénre a MUNKÁT, mostmár csak az itthoni karácsonyi előkészületek vannak. Szeretnék nagyon békés boldog karácsonyt kivánni Neked és a Családodnak. Egyenlőre még csak ezt a képet sikerült megcsinálnom, remélem tetszeni fog.
Szép hetet!
Igen nézni is rossz, pedig milyen sokan vannak, akiknek a szívét még a szeretet ünnepe sem képes meglágyítani.mérgelődöm, hogy az árvaházi két "testvér"lány miért nem képes beszélni egymással.
Nagyon idegesítően viselkedik, borzasztó öntörvényű ez a lány. De biztos változik a jelleme, hiszen céljai vannak, és olyan kedves fiatalember került a látószögébe, mint Sun Jae a zenerajongó orvostanhallgató srác.Idegesit hogy a fiatalabb,
Köszönöm karácsonyi üdvözletedet és,hogy PSH is velem lehet ebben az ünnepi hangulatban!
Én egy rendhagyó képpel kívánok Neked és kedves családodnak áldott, örömteli karácsonyt és kellemes időtöltést szeretteid körében!