Frezia írta:Szia Lintka!
Nagyon örülök, hogy újra itt vagy nekünk

és általad egy érdekesnek igérkező sorozatot ismerhetünk ismét meg.
A szereplők közül nekem csak Lee Byung Hun és Shin Min A neve ismerős. A témáról pedig az Entertainer c. sori jutott eszembe
mely elég mai történet. Kiváncsi lettem vajon mondjuk 15 évvel ezelőtt milyen volt a sztárok élete. Tehát nézem a sorozatot
Veled újra.

24 rész sem rövidtáv, de tudom, hogy ez Nálad nem fog gondot okozni. Kivánok nagyon jó egészséget és nyugalmas napokat. Ja, és külön köszönet, hogy a video letöltés és felirat minden megtalálható szokásodhoz hiven itt.
Akkor Fighting!!!
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/imag ... 9E-SDu8fRv
Szia Frezia!
Kedves Tőled, hogy ilyen lelkesen üdvözölsz!
A szereplők közül nekem csak Lee Byung Hun és Shin Min A neve ismerős
Számomra is, bár Lee Byung Hun-t sem láttam se filmjeiben sem a legismertebb sorozatában, az Iris-ben sem. De ebben a sorozatban nem tudok betelni vele, annyira jól játszik és borzasztó jóképű.
Choi Ji Woo színésznő neve főleg a Winter Sonata-ból ismert. Most fejeződött be a Woman With a Suitcase sorozat, amelyben Joo Jin Mo-val föszerepet játszik. Ocu fordítja ezt a sorozatot.
Ryu Shi Won nagyon kedvelt énekes és színész volt, de egy családi botrány megtörte a karrierjét. A sorozat OST dalaiból, amelyek gyönyörűek, ő is énekel egyet, vagy kettőt.
Lee Jung Hyun énekes és színésznő, inkább filmekben szerepelt, kapott is néhány díjat.
az Entertainer c. sori jutott eszembe
Én nem láttam, ehhez nem tudok hozzászólni, de itt inkább arról lesz szó, hogy a szerelemben hogyan csiszolódik össze két ellentétes karakterű ember. Lásd, Family's Honor.
köszönet, hogy a video letöltés és felirat minden megtalálható
Nagyon szívesen!