On the Way to the Airport /Úton a repülőtérre 16/16
-
Nagyon szépen köszönöm a teljes sorozat fordítását és a munkádat. Megyek maratonozni:-)) Üdv.csabamama2 

Köszönöm szépen a sorozat fordítását.. 

Köszönöm szépen a fordítást és a feliratokat.
Remek sorozat, élveztem minden percét.
Remek sorozat, élveztem minden percét.

nagy köszönet a teljes fordításért!
ez egy igényes, tiszta sorozat volt. emberi. szerethető.
ez egy igényes, tiszta sorozat volt. emberi. szerethető.
Köszönöm a sorozat fordítását.
Mivel Én is váltam már el igy tudom min megy keresztül az ember, és hogy idő kell hogy egy kapcsolat lezáródjon.( néha évek)
Ez a sorozat ezt egész jól megmutatta a lehetőségekhez képest.
Annyival könyebb volt a válás mindkettőjük számára, hogy egymással tudtak beszélni.
Érdekes volt számomra Pack kapitány rossz mintái, mert úgy viselkedett valószínű mint az apja. Sajnálatra méltó volt, hogy nem tudta mit jelent szeretni.
A másik kapcso latban meg a feleség hazugságai okozója volt a válásnak mivel a bizalom megszünik.

Mivel Én is váltam már el igy tudom min megy keresztül az ember, és hogy idő kell hogy egy kapcsolat lezáródjon.( néha évek)
Ez a sorozat ezt egész jól megmutatta a lehetőségekhez képest.
Annyival könyebb volt a válás mindkettőjük számára, hogy egymással tudtak beszélni.
Érdekes volt számomra Pack kapitány rossz mintái, mert úgy viselkedett valószínű mint az apja. Sajnálatra méltó volt, hogy nem tudta mit jelent szeretni.
A másik kapcso latban meg a feleség hazugságai okozója volt a válásnak mivel a bizalom megszünik.

Nagyon szépen köszönöm a sorozat fordítását!
Köszönöm szépen a sorozat fordítását. Örvendek, hogy nekikezdhetek a filmnézésnek.
Werzsi
Werzsi
Köszönöm ezt a kedves sorozatot, még csak belekukkantottam, de hamarosan sort kerítek a teljes megtekintésére.!
Kellemes készülődést karácsonyra mindenkinek!
Kellemes készülődést karácsonyra mindenkinek!

Nagyon szépen köszönöm a fordítást 
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok

Békés és Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánok!