Kedves Iklil!
Nagyon szépen köszönöm a fordítást. Ez a sorozat annyira érdekfeszítő, alig várom a folytatást. További jó munkát kívánok.
On the Way to the Airport /Úton a repülőtérre 16/16
- Eszterella
Ez aztán a gyorsaság
nagyon szépen köszönöm,már nézem is 

-
Köszönöm szépen a 8. rész feliratát. Üdv: csabamama2 

Hálás köszönet a feliratért! 

Kedves Iklil,
Köszönöm, hogy fordítod, már vártam egy ilyen sorozatot. Lapishunnal biztos jól fogtok együtt fordítani, illeszteni. Mindkettőtök " ...neve áruvédjegy"
Köszönöm, hogy fordítod, már vártam egy ilyen sorozatot. Lapishunnal biztos jól fogtok együtt fordítani, illeszteni. Mindkettőtök " ...neve áruvédjegy"
Nagyon szépen köszönöm szépen a 8.részt 

Kedves Iklil,
Köszönöm az ütemes gyors fordítást! Nagyon jól haladsz örömünkre. Én most épp ilyen film nézésére vagyok felhangolva.
Köszönöm az ütemes gyors fordítást! Nagyon jól haladsz örömünkre. Én most épp ilyen film nézésére vagyok felhangolva.
Nagyon szépen köszönöm a 9.részt 

Köszönöm az eddigi részeket,Kim Ha Neul miatt már a kezdetétől követem a sorozatot,nem gondoltam hogy bárki is lefordítja. Örülök hogy ilyen sokan kíváncsiak rá.
--„Egy mosoly mindent képes megváltoztatni. Egy egész életet. Sőt, kettőt. Két emberét. Azokét, akik egymásra mosolyognak.”
/Csitáry-Hock Tamás/
/Csitáry-Hock Tamás/
Köszönettel vittem az eddigi részeket, a szereplő gárda is jól teljesítenek. Kíváncsian várom a folytatást.