Kedves HaNa! Itt próbálkozz!Találtam egy torrent oldalt, ahonnan letölthető:
Semmi extra, csak a kék floppy mögötti link után be kell írni az ellenőrző számokat, majd ráklikkelni a linkre, kb. 20 perc alatt lejön.
http://www.tosarang1.net/bbs/board.php? ... wr_id=8347" onclick="window.open(this.href);return false;
Kedves cloverwl! Általában kerülöm azokat a filmeket, ahol elkerülhetetlen az erőszak. Ez most több szempontból is érdekelt. Gangnam ragyogó, modern, fejlődő városrésze Szöulnak. PSY mégis kifigurázza a gangnami életérzést. Talán maguk a szöuliak is ellentmondásosan viszonyulnak ehhez a világhoz. 30-35 éve,hogy felépült az üzleti világnak ez a csillogó, elegáns központja, ami egy híd megépítésével kezdődött. A film ezért érdekelt elsősorban. Vajon milyen volt előtte? Nem tudom,hogy a gengszter bandák háborújának van-e valóságalapja, de gyanítom,hogy igen. A városrész történetét is bemutatták, ebből a szempontból is örülök,hogy megnéztem. Nagyszerűen felépített, mély emberi tartalmakat hordozó, műfajában kiemelkedő filmet láthattam. A másik ok Lee Min Ho játéka volt. Ez a srác az ügyeletes szépfiú szerepeiben nem a kedvencem, de itt teljesen új arcát mutatta. Meggyőzött, hogy nem érdemtelenül sztárolják. Nagyon jó színész.
Köszönöm,hogy lefordítottad!
사랑이란 바로 기적같은 것이다. 더 많이 나누어줄수록 더 많이 가지게 된다.
A szeretet csodálatos dolog, nem fogy, ha adsz belőle, hanem gyarapodik.