diotima írta:Kedves Lintka, nagyon köszönöm a 12. rész fordítását, nézem lelkesen

Én amit megtanultam, főként PSH miatt tettem, és mondhatom, nagyon sokat fejlődtem a számítógépezés terén. Megtanultam "kínomban"letölteni tőle az összes filmjét, és erre nagyon büszke vagyok.Így azok most már egész életemben ott fognak várni engem a gépemen. De azt nem értem, miért olyan nagy baj, ha online nézünk sorikat? Vannak, akik nem tudnak letölteni, de szeretik nézni, és nagyon elkeserítő, ha nem tudják, mert nincs fent minden rész, vagy folyton megáll a film. Ők is nagyon hálásak a fordítóknak, hiszen ők teszik lehetővé, hogy élvezhessék egyáltalán. És ha nem is tudják ott megköszönni, akkor is nagyon jót tesztek velük, hiszen a doramáknál nincs jobb!!Szerintem ne add fel, hiszen egyre többen örülünk a munkádnak! Bocs a hosszú és talán amatőr hozzászólásért, üdvözlettel diotima
Kedves Diotima!
Nagyon szívesen ezt is és örülök, hogy a kezdeti ellenérzésed elmúlt.
Nem baj, hogy sokan online nézik a sorozatokat. Azt mondják, "Az újszülöttnek minden vicc új.", és ha valaki nem tanulta, hogyan kell letölteni, vagy nem tudja a lelőhelyeket, vagy éppen nincs elég hely a gépén, kénytelen ahhoz a módhoz folyamodni.
Az a baj, hogy a feltöltők, kérés nélkül használják fel a feliratokat a fordítók tiltása ellenére. Én is annak örülök, ha van igény arra, amit csinálok, főleg, hogy ezt térítésmentesen teszem. Aki ezt online célra használja fel, nem önzetlenül teszi, hanem fizetségért. Ezt nem akarja sok online néző megérteni.
És ha nem is tudják ott megköszönni, akkor is nagyon jót tesztek velük
Ehhez az a véleményem, ha kapok valamit, illik megköszönni. Egy regisztráció akár ott, vagy itt, vagy az Ázsia Ékkövein nem hiszem, hogy olyan nehéz ügy lenne. Az utóbbin meg csak egy kattintással is kifejezheti valaki azt, hogy a fordító jót tett vele.
Üdvözlettel: lintka