szuper hősök vagytok sok sok köszönet a 48. részért ....

Szia Summi!summi írta:Szia Linka![]()
szuper hősök vagytok sok sok köszönet a 48. részért ....
Nagyon szívesen, Onna!onna írta:Nagyon szépen köszönöm a feliratot.Még csak most töltöttem le, de kíváncsian állok elébe.
vercsike1 írta:Szia Linka ! ! !
Hálásan köszönöm a 48. rész feliratát.![]()
![]()
Szép napot.
Lintka Kedves! Nagyon szépen köszönöm a 47-48. rész feliratát. Üdv: csabamama2
Nagyon szívesen!Szerző: Erika » Tegnap, 20:09
Nagyon szépen köszönöm a 48.rész feliratát és a fáradhatatlan munkádat
Szia Onna!onna írta:Az ÁT-ről töltöttem le, de nincs szinkronban a film és a szöveg. Milyen letöltést ajánlasz? Köszönöm és kíváncsian várom az angol felirat nélküli letöltési lehetőséget.
üdv.:
onna
Már több, mint egy éve az akkor még működő DA-ról töltöttem le a film első felét.. Mivel a DA megszűnt, újabb letöltő oldalt kellett keresnem. Az orosz torrent oldalról a Rutrekkerről letölthető találó RAW változat.onna írta:Az ÁT-ről töltöttem le, de nincs szinkronban a film és a szöveg. Milyen letöltést ajánlasz? Köszönöm és kíváncsian várom az angol felirat nélküli letöltési lehetőséget.
üdv.:
onna
Mielőbbi gyógyulást kívánok!onna írta:Köszönöm az ötletet, megpróbálom. Egész délelőtt a http://doramax264.com/7206/familys-hono" onclick="window.open(this.href);return false; ... nt-page-1/
Az 1fichier linkjein próbáltam, eljutottam a 3. részig, de utána megállt a tudományom, nem megy még az előfizetés sem. Kipróbálom az internet kikapcsolást meg az orosz oldalt, hátha találok orosz felirat és alámondás nélküli megoldást. Az ÁT-ről 28 részt levettem és csúszásban van. Nagy kár, mert tetszik a sorozat és nyomnám, maratonoznék most a tüdőgyulladásom alatt lenne erre időm doszt.
Megnéztem, a rutrackeeren csak a zene OST található, azt le is töltöttem. Az internet kihúzás sem segített, nem enged továbblépni,még fizetni sem. Szenvedek vele, de az AT-n tényleg csúszik a felirat nem sokat, de két mondatnyit kb, így nem tudni, ki mit mond és zavaró az angol felirat is. Kár, mert élvezném a történetet, mert érdekes szokásokat látni. Kultúrtörténet is egyben. Nem tudnád Megában feltenni?