After School Bokbulbok
Nagyon szépen köszönöm a 7-8.részt
Hálásan köszönöm az eddigi részeket !
Nagyon szépen köszönöm a fordítást
Szia Judit
Megköszönöm a munkád itt is. Az Ázsia ékkövén töltöttem le a feliratokat. Most, hogy ez a story is befejezett rádöbbentem, hogy nincs is filmem hozzá. Szeretném megkérdezni honnan lehet letölteni mert nem találom sehol Előre is köszönöm a segítséget. További, jó munkát.
aisa61
Megköszönöm a munkád itt is. Az Ázsia ékkövén töltöttem le a feliratokat. Most, hogy ez a story is befejezett rádöbbentem, hogy nincs is filmem hozzá. Szeretném megkérdezni honnan lehet letölteni mert nem találom sehol Előre is köszönöm a segítséget. További, jó munkát.
aisa61
Szia Kjudit ! ! ! Hálásan köszönöm az utolsó egyben befejező részek feliratát.
A részeket le lehet tölteni az Azsiatorrentről, az első évad teljesen fent van. A második évadot még csak nem rég kezdték fel feltöltögetni.
Örülök, hogy tetszett nektek
Remélem majd a második évadot is figyelemmel kíséritek, hamarosan nekikezdek annak is, bár pár rész még nincs meg...
Örülök, hogy tetszett nektek
Remélem majd a második évadot is figyelemmel kíséritek, hamarosan nekikezdek annak is, bár pár rész még nincs meg...
Köszönöm szépen ezt a sorozatot ! Szeretem a rövidebb sorikat, hisz sokszor nincs ideje az embernek többre!!