Sziasztok
bekka írta:még csak ma tudtam rávenni magam hogy abbahagyjam a láblógatást, úgyhogy még csak most kezdtem bele a 17. rész fordításába
a láblógatás se egy rossz időtöltés , nekem is volt részem benne pár napig , csak egy baj van vele észrevétlenül elrepül az idő és újra itt a suli ..

amúgy köszi a helyzetjelentést
bekka írta:Az hogy bekapta a csalit, nekem nem gyenge, hiszen a másik esetben a terület megvásárlásakor is megvezették. Nekem ő nem okos, hanem inkább csak jó kapcsolatai vannak, amiket ki is használ.
szerintem mindent nem alapozhat csak a kapcsolatokra azt ki kellett építenie ... üzleti életben dörzsölt ravasz és inkább mondanám okosnak , mint butának ..már ha arra gondolok hogy évekig nem találtak rajta fogást mert mindig jól taktikázott és a cég elleni kompromittáló bizonyítékokat egyedül ő kezelte , ja és tudta hova kell utalnia a pénzeket hogy mindig naprakész és támogatott legyen az üzleti életben , kapott ő is támadásokat az ellenfeleitől .. mindenki nem lefizethető ..

az igaz , h most nem a legjobb passzban van rájár a rúd rendesen , de az is látszik hogy hozzá edződött ez efféle támadásokhoz , hol lent hol fent ezen a szinten is működik a hullámvasút effektus ...
azért a terület megvásárlása keményebb dió volt , nagyon fondorlatos okos csalinak tartottam , szinte kivédhetetlen

imádtam is érte Cha Seok Hoon okos kis buksiját ...

valami hasonló ütőset vártam ..
bekka írta:Szerintem az exnejével tökéletesen összeillenek .Egyformák.
igen igen jól passzolnak egymáshoz .. ezzel a kapcsolattal örökre átadják egymásnak a bizalmatlanságot
bekka írta:Abban is egyetértek hogy Cha Seok Hoon number one!
Yessss nagyon imádom <33333
az izgat azért hogy mi lesz velük ? lesz itt egyáltalán boldognak mondható pár ?