Cha Seok Hoon tényleg nagyon higgadt, józan, ugyanakkor romantikus is, szívdöglesztő, de tényleg, én is nagyon imádom.

Szegény nagyon peches, hogy belezúgott az igazgatónőbe és hogy nem tudta megtartani a feleségét.
Bekka, igazad van abban, hogy végül is - Kang Min Woo-n kívül - senki senkit nem csalt meg, a bicajozáson kívül nem történt köztük semmi, de azért nagyon érezhető volt a kémia köztük, legalábbis nekem. A nő már nem fiatal, nyilván nem annyira romantikus lélek, mint a húszévesek, és egész eddigi életében behódolt az apjának, ő volt a jókislány, ezért is borultak ki ettől a sztoritól. A színésznő remekül játszotta el a mindig hűvös, pókerarcú kemény nőből a szerelmes-játékos nőt, szinte látszott, hogy kivirul Seok Hoon mellett. (A színésznővel nem túl rég néztem a Suspicious Housekeeper c. sorozatot, ahol egy házvezetőnőt játszik, akinek mindig ugyanolyan az arckifejezése és mindig azt teszi, amit kérnek tőle - legyen az gyilkosság vagy ilyesmi, ott is nagyot alakít, lehet, ezért nem buktam ki tőle ebben a filmben annyira, mint mások).
Az is igaz, hogy sokszor az üzletet részesíti előnyben, de hát egész életében ezt csinálta és ezt is várják el tőle. Amiért az üzletet választotta, az az, hogy bosszút állhasson Min Woo-n, amiért az apjának árulkodott és az rosszul lett. Nem végleges a szakításuk, csak a többségnek szól, hogy mindenki megnyugodjon.
Nem tudom, hogy milyen kapcsolat van az igazgatónő és Kang Min Woo között, amiért a húga is oppa-nak hívja, ez valahogy elkerülte a figyelmemet, valami családi kötelék? Vagy esetleg egy korábbi szerelmi szál? Úgy tűnt, Min Woo is sokat foglalkozik az igazgatónővel, elég jól ismeri a reakcióit.
Min Woo tényleg egy vadász típus, valószínűleg az indíthatta be Hong Joo-ban, hogy a nő mennyire nem volt oda érte és a gazdagokért, meg a pénzért, meg persze az is, hogy milyen jól bánt a fiával.
Hong Joo meg talány nekem még mindig. Azt sem nagyon értettem, hogy miért nem írja alá a házassági szerződést, majd utána egyszer csak hirtelen mégis aláírta, ennek a magyarázatára is kíváncsi lennék. Érdekes volt, hogy a 15. részben Seok Hoon és Hong Joo mennyit gondoltak egymásra, amit az igazgatónő is megérzett. Lehet, hogy tényleg nincs köztük még lezárva a kapocs, de inkább csak Hong Joo részéről. A gyűlölet és a szerelem közel állnak egymáshoz, ezt mondják, lehet, van benne valami.
Mindenesetre én is nagyon várom Seok Hoon válaszát a végén elhangzott kérdésre.