bekka írta:11. rész
Hát én továbbra sem csípem Na Hong Joot a feleséget...csak a bosszú, csak a rosszindulat,ráadásul jól le is égette Min Woo-t.
én még mindig csípem és megértem Hong Joot , nagyon elkeseredett tele a szíve fájdalommal és tehetetlen dühvel , neki még most is nagyon mély érzései vannak Cha Seok Hoon iránt ..

nincs könnyű helyzetben , az apja és a testvére előtt se akarja kimutatni a fájdalmas érzéseit mindent magába zár és kifelé próbál felszabadult vidám lenni .. közben egyre depisebb lesz és beleőrül a fájdalomba
szerintem ő nem volt rossz, nem volt gonosz nem rosszindulatú ..igaz én dobtam egy hátast amikor megvallotta Min Woo-nak , h nem szereti és csak a bosszú vezérli és ehhez pénz hatalom kell ..azért megy hozzá Min Woo-hoz ...

erre nem számítottam ez a döntése egy kicsi csalódást okozott ....

de úgy érzem , h ezt az erős szerelmi csalódás elviselhetetlen fájdalom váltotta ki belőle , és ahogy látta Cha Seok Hoon boldognak ez elvakult bosszúvá ért benne .. nagyon nem szeretném így látni

a legnagyobb baj az , h Na Hong Joo nem tud megbocsátani mert figyelmét a fájdalom, a veszteség érzése köti le és ebbe őrlődik , ez okozza most a bosszúvágyát ... sajnos a vesztébe a kilátástalan boldogtalanságba tart ..

és ezzel a bosszúval nem éri el a célját nem jön el remélt megkönnyebbülés ... én inkább sajnálom , hogy az eddigi szerény életéből egy magasabb társadalmi ranglétrán lépked felfelé , ahol már sokkal keményebb kegyetlenebb a világ ...
bekka írta:Min Woot sem értem, hogy képes elvenni ezt a nőt, amikor az megmondta hogy nem szereti. Igen birtokolni akarja, de azért lehervadt az arcáról a mosoly amikor ezt meghallotta.
igen lehervadt a mosoly az arcáról amikor meghallotta , h nem szereti Hong Joo , de nem tudom miért remélte az ellenkezőjét ?? Hong Joo , soha nem mutatott iránta szerelmet vonzalmat .. vagy annyira el van szállva magától Min Woo , h elképzelni se tudta azt hogy őt valaki nem szereti ??
szerintem most már a büszkesége se engedi , hogy meghátráljon , hogy ő kudarcot valljon az lehetetlen .. nem hiszem , h birtokolni akarná , és még abban se vagyok biztos , h szereti ... inkább az imponált neki ,h nem volt pénzéhes Hong Joo visszafogott szerénysége megbabonázta és az anyjának is tetszik , még akkor is ha nincsenek egyenlő társadalmi szinten..
bekka írta:Egyetértek Onnával, a feleség kergette egymás karjába az igazgatónőt és a férjet.
én mindkettőjüket hibásnak tartom , de valljuk be sokkal könnyebb kívülállóként okos döntéseket meghozni ..

azért aki benne van és érez és közben marcangolja a fájdalom a szívét szomorú kétségbeesett , h elveszítheti azt akit a világon a legjobban szeret az sokszor ez miatt képtelen jól dönteni és hibát hibára halmoz .... én haragszom Cha Seok Hoon-ra is mert nem volt őszinte nyitott , miért nem küzdött tovább kitartóbban Na Hong Joo -ért ? ha igazán mély szerelmet érzett volna Hong Joo iránt akkor nem flörtölt volna az igazgatónővel és nem keresi a társaságát és nem megy el hozzá dolgozni ... ezek a döntései mind mind meggyengítették a bizalmát Hong Joo-nak , amiből nehéz felállni mert innentől kételkedni fog benne... abban hibásnak tartom Hong Joo-t hogy nem adott lehetőséget megbeszélni a problémát makacsul elzárkózott minden megoldási lehetőségtől , és sokszor durva sértő megjegyzéseivel csak megbántotta Cha Seok Hoon-t és ezzel még jobban elmélyített a szakadékot közöttük ..
bekka írta:Folyton hangoztatja hogy a pénz milyen rossz, de azért ilyenkor meg már elfogadja a céljaihoz...nekem ez egyáltalán nem szimpatikus jellem
a pénz nem neki kell őt továbbra se érdekli , a bosszúvágya ami elborította a tiszta gondolkodását ehhez viszont pénz hatalom kell mert az igazgatónő se egy kispályás ... ami becsülendő Hong Joo-ba , hogy nyílt lapokkal játszik és nem titkolta el a szándékát Min Woo előtt , Min Woo akár nemet is mondhatott volna , na de ő nem olyan hogy egy kis leszámolástól megtorpanjon , képes még tisztességtelen eszközökhöz nyúlni a cél érdekében és látszik , h nagyon útban van neki az igazgatónő ..
és mit szóltál a csókokhoz ... ? az érzelmes szerelmes csókolózása Cha Seok Hoon-nak és az igazgatónőnek ? és a hideg érzéketlen csók Min Woo és Hong Joo .nak ? érdekes felállás Cha Seok Hoon-t a szíve hajtja , Hong Joo-t a bosszú ...
van egy olyan érzésem , h az igazgatónő nem lehet boldog Cha Seok Hoon-nal ,az még tuti beleszól a boldogságukba , h nem lehet gyermeke és az is benne van a pakliban , h akár rosszindulatúvá fejlődhet a daganat ...