Magyar d-addicts...
Dijus~admin írta:Mit is látok? : O Újra leállt a DA és ide pedig jönnek ezerrel :thumbs up:
Tényleg? Nem is figyeltem...ez már tényleg sok a DA-tól.
De annak nagyon örülök ha jönnek, mert hátha itt ragadnak! :adore:
Befejezett: Love rain, Cruel love, 49 days, Sad love story, The Inheritors/Heirs, Heirs Christmas edition special,Yawang. Temptation, Shadows of love, Ouroboros, Falling for innocence, Cook up a storm, Mystery queen, BG-Personal Bodyguard, Miss Pilot, The reason i cant findmy love, Killing for the prosecution,Tokyo Dokushin Danshi, Otona Joshi,
Folyamatban:Grande Maison Tokyo
Tervezett: Mystery Queen 2
bekkafeliratai@gmail.com

bekkafeliratai@gmail.com

SZIASZTOK!
Láttátok, most megint akadozik a DA, ill. nem elérhető, pedig gondoltam írok még pár sort az M-DA-ról az elutazásom előtt. :@
Ezért is nagyon örülök, hogy van az M-DA. Jó lenne, ha minél előbb belaknák a fordítóink, hogy jöhessenek a látogatók. :adore:

Dijus, Bekka pont addig írtatok, amíg egy zászló gifet kerestem.
Láttátok, most megint akadozik a DA, ill. nem elérhető, pedig gondoltam írok még pár sort az M-DA-ról az elutazásom előtt. :@
Ezért is nagyon örülök, hogy van az M-DA. Jó lenne, ha minél előbb belaknák a fordítóink, hogy jöhessenek a látogatók. :adore:

Dijus, Bekka pont addig írtatok, amíg egy zászló gifet kerestem.

Sziasztok, jöttem én is! Kedves Dijus, gratulálok a szép oldaladhoz, még szokni kell, de majd
belejövünk ebbe is! :adore: :thumbs up:
De örülök neked, jó látni az avatarodat itt!! :adore:Min Rin írta:Sziasztok, jöttem én is! Kedves Dijus, gratulálok a szép oldaladhoz, még szokni kell, de majd
Befejezett: Love rain, Cruel love, 49 days, Sad love story, The Inheritors/Heirs, Heirs Christmas edition special,Yawang. Temptation, Shadows of love, Ouroboros, Falling for innocence, Cook up a storm, Mystery queen, BG-Personal Bodyguard, Miss Pilot, The reason i cant findmy love, Killing for the prosecution,Tokyo Dokushin Danshi, Otona Joshi,
bekkafeliratai@gmail.com

bekkafeliratai@gmail.com

- alezka0117
Üdv Mindenkinek!
Nagyon szép, áttekinthető az oldal!

Szia Alezka, jó hogy itt vagy köztünk! :thumbs up:alezka0117 írta:Üdv Mindenkinek!
bekkafeliratai@gmail.com

bekkafeliratai@gmail.com

Dijus, te aztán tele vagy meglepetéssel! Hogy ez milyen jó kis ötlet! Saját "örömkuckót" csinálni, csak nekünk, magyar keletrajongóknak!!! Kipattant a fejedből, és te nem gyömöszölted vissza, mert macera lenne, hagyjuk inkább a manóba, hanem nekiveselkedtél, és megcsináltad. Nagyon köszönöm, tényleg... 
Bekka, látom, te is komolyan kiveszed a részed ebből a nagy munkából, téged is puszillak, és köszönöm, hogy értünk, sokunkért dolgoztok. :lol:

Bekka, látom, te is komolyan kiveszed a részed ebből a nagy munkából, téged is puszillak, és köszönöm, hogy értünk, sokunkért dolgoztok. :lol:
:thumbs up: :embrassed:
Carmi írta:Dijus, te aztán tele vagy meglepetéssel! Hogy ez milyen jó kis ötlet! Saját "örömkuckót" csinálni, csak nekünk, magyar keletrajongóknak!!! Kipattant a fejedből, és te nem gyömöszölted vissza, mert macera lenne, hagyjuk inkább a manóba, hanem nekiveselkedtél, és megcsináltad. Nagyon köszönöm, tényleg...
bekkafeliratai@gmail.com

bekkafeliratai@gmail.com

Sziasztok!
Gratulálok az oldalhoz, nagyon tetszik! Remélem minél többen leszünk, hiszen értünk felhasználókért csináljátok. Hálás köszönet érte!
Gratulálok az oldalhoz, nagyon tetszik! Remélem minél többen leszünk, hiszen értünk felhasználókért csináljátok. Hálás köszönet érte!