jaj vége elváltak

most egy kicsit elbizonytalanodtam , hogy lesz-e vagy lehet-e ebből visszaút félő , h így nagyon eltávolodnak egymástól ..
Cha Seok Hoon-on nem tudok kiigazodni , nem akarta elengedni Na Hong Joo-t a gyűrű is ezt bizonyította ...
de a repülőtéren ahogy az igazgatónőt átölelte és azok reményt keltő szavai amit a fülébe suttogott... hát nem si tudom mit gondoljak

"várj rám" ? hogy teheti ezt ilyen rövid idő alatt ?? csak nem zúgott bele az igazgatónőbe .. ? nem nem szeretheti őt anynira mint Na HongJoo-t...
aki továbbra is nagy kedvencem , igaz nem a legtisztességesebb játékos , de imádom Min Woo-t annyira birizgálja a csőrét , h van olyan lány aki nem hódol be a szépségének , de még a vagyonának se ... az anyja is jó melléfogott a sértegetésivel .. de csíptem Na Hong Joo tüskés válaszát nem esett hasra előtte ..

én most úgy látom nem szerelemes Min Woo ...
lehet , h nem értetek egyet velem de nekem nagyon tetszik Na Hong Joo személyisége a határozottsága az hogy bátran kimondja a gondolatait , nem alázkodik meg van tartása ... egyet sajnálok csak , h hamar feladta és nem küzdött eléggé
Cha Seok Hoon -ért ..
mindketten a tévedéseik áldozatai ...
egy kicsit bosszankodom és féltékeny is vagyok Cha Seok Hoon-ra , hogy tud ennyire laza lenni és most ő kepeszt az igazgatónő után ... ?
Na a találkozásuk az üzleti banketten érdekesre sikeredet ez megint egy félre értelmezhető jelenet amiből lehet kombinálgatni .. pedig még egyikőjük se lépte át azt a bizonyos határvonalat

és most úgy tűnik minden , h üzleti ellenfélként állnának szembe egymással .. Yoo Se Young szerelmes arca tele aggódással féltéssel kérdéssel szereti-e őt annyira Cha Seok Hoon , h nem gyengül el ha meglátja Na Hong Joo ?
Min Woo nagyon rutinos a nők terén szinte semmi érzelmet nem olvastam ki a tekintetéből

... inkább a külsőség volt fontos számára , és nem a nőt látja Na Hong Joo-ban
nagyon kíváncsi vagyok hogyan tovább egyre rázósabb a helyzet