Hálásan köszönöm a 9.rész feliratát.

Summi, ne aggódj, már majdnem kész vagyok vele, csak nagyon sok volt a meló a héten, és hulla fáradt voltam.Lehet hogy már ma kész leszek vele.summi írta:Bekka nagyon tuti ez a sorozat, nem bírtam abbahagyni már a 9. részt nézem és utána itt vagyok dumcsizni mert van miről ...![]()
![]()
teljes lázban égek amióta csak nézem , már most várom a 10. részt ... nem sürgetlek ám ..á dehogy ...
Tündéri vagy Bekka de komolyan nem akarlak ám sürgetni , ne hogy túlhajtsd magad , de ez a sorozat a leg leg leg legjobbak közé tartozik imádom..... mindenképpen veled fogok haladni ..bekka írta:Summi, ne aggódj, már majdnem kész vagyok vele, csak nagyon sok volt a meló a héten, és hulla fáradt voltam.Lehet hogy már ma kész leszek vele.summi írta:Bekka nagyon tuti ez a sorozat, nem bírtam abbahagyni már a 9. részt nézem és utána itt vagyok dumcsizni mert van miről ...![]()
![]()
teljes lázban égek amióta csak nézem , már most várom a 10. részt ... nem sürgetlek ám ..á dehogy ...
Nyugi már a végefelé járok a 10-nek, ma még elküldöm, JÓ lesz ez a rész is!!summi írta:Tündéri vagy Bekka de komolyan nem akarlak ám sürgetni , ne hogy túlhajtsd magad , de ez a sorozat a leg leg leg legjobbak közé tartozik imádom..... mindenképpen veled fogok haladni ..bekka írta:Summi, ne aggódj, már majdnem kész vagyok vele, csak nagyon sok volt a meló a héten, és hulla fáradt voltam.Lehet hogy már ma kész leszek vele.summi írta:Bekka nagyon tuti ez a sorozat, nem bírtam abbahagyni már a 9. részt nézem és utána itt vagyok dumcsizni mert van miről ...![]()
![]()
teljes lázban égek amióta csak nézem , már most várom a 10. részt ... nem sürgetlek ám ..á dehogy ...![]()
![]()