Mozgalmas volt az első rész .. tele vagyok kíváncsisággal hogy kapcsolódik össze a 4 főszereplő sorsa

Spoiler:
hát még én hogy örülök , h itt vagyok és elkezdtem néznibekka írta:Summi de jó hogy jöttél!
summi írta:hát még én hogy örülök , h itt vagyok és elkezdtem néznibekka írta:Summi de jó hogy jöttél!beleestem ebbe a sorozatba 4. résznél járok , jaj Bekka ez egy csodálatos sorozat imádom minden mozzanatát és igen igen Kang Min Woo teljesen levett a lábamról az a mosolya a stílusa a lazasága igaz pasis elszédít minden mozdulatával ..
![]()
Spoiler:
ó erre még várnom kell egy kicsit .... csak nem csúfítja el nagyon a helyes kis pofijátbekka írta:Csak később lesz a frizura is más, a kilencedik részben kezdődik a változás.
summi írta:nem győzőm hangsúlyozni , h nagyon szuper kis sorozat öröm és boldogság nézni teljesen felvagyok dobódva ..![]()
érdekes , h egy adott szituáció hatására , h döntenek a főszereplők és a döntéseik milyen következményekkel jár .. visszahozhatják az akkor megszerzett boldogságot vagy már nem képesek befolyásolni a történéseket és sodródnak az árral vagy sorozatos hibákat vétenek .. ?
az is érdekes , h eddig még nincs igazán negatív utálék karakternem mintha hiányozna ...
![]()
ennek örülökbekka írta:
Jaj, hát azt a pofit nem csúnyítja el semmi....
Továbbra is irtó vonzó...
igen ő alapból ilyen és ez jól áll neki ...bekka írta:MinWoo egy playboy, és szerintem az is marad.
Nem lehet tőle mást várni.
ebben igazad van minden nőért csak addig kepeszt míg megszerzi mert hajtja a vágy , de én jókat szórakozom , h nem jár sikerrel Hong Joo-nálbekka írta:Hong Joo is csak addig lesz neki érdekes amíg be nem cserkészi, mert hajtja a vadászat élvezete, és hogy nem hullik az ölébe
De-mint tudjuk-kutyából nem lesz szalonna...