Megkaptam az értesítést a 3. részről, nagyon köszönöm! De nem találok srt. letöltő linket.

A levélben van csatolt fájlként.ququcs írta:Szia Bekka!
Megkaptam az értesítést a 3. részről, nagyon köszönöm! De nem találok srt. letöltő linket.vagy én vagyok nagyon béna?? Segítsetek hogy és hol kell letölteni???
Mindig a küldött emailben találod meg csatolt fájként a feliratot. @}->-ququcs írta:Köszönöm szépen a választ, megtaláltamHát nagyon szerncsétlen és figyelmetlen vagyok! Bocsi!! :">
Kedves Yeva, jaj de örülök hogy te is jössz, de én nem látom az emailcímeket, csak Dijus.yeva írta:Szia, kedves Bekka!
Lehet, hogy írtad valahol, de nekem sajna sokszor nincs időm olvasgatni a fórumokat, így nem tudom miért tetted elérhetetlenné a felirataid, de biztos meg van rá az alapos okod.
Én is fölfigyeltem erre a sorozatra, sőt le is töltöttem az orosz torrentről a nagyon szuper 1080p felbontású verziót, amihez már 8 rész orosz felirat kész van. El is kezdtem nézni, de akkor vettem észre ezen a fórumon, hogy készíted a magyar feliratokat.
Ha elkérhetem én is, akkor szívesebben nézném magyarul.
Azt hiszem, Te mint moderátor látod az én emailcímem, amivel ide regisztráltam, ha oda elküldöd a magyar verziót, hálával megköszönöm. És ha párhuzamosan nézem a fordítással, természetesem majd jövök kommentelni.
Drága Rejuci, de jó hogy itt vagy téged is nagyon várlak.rejuci írta:Szia Kedves Bekka!
Ez a sorozat felkeltette az én figyelmemet is, még nem kezdtem el nézni, mert gyűjtögetős típus vagyok inkább. Bár lehet, hogy ha belenézek, akkor együtt haladunk...Szeretném elkérni a feliratokat, ezért mindjárt írok levelet is.
Szép napot!