Yawang - Queen of ambition (Kész)
Szia Bekka !!! Hálásan köszönöm a 22.rész feliratát. 

Ó Bekka , de tündéri vagy ,úgy örülök , h nem sokat kellett várnom a 22. részre ...
köszönöm ....

Spoiler:
summi írta:Ó Bekka , de tündéri vagy ,úgy örülök , h nem sokat kellett várnom a 22. részre ...köszönöm ....
![]()
Spoiler:
Szívesen! Én Dae Hae-ra értettem hogy a nagyravágyás királynője.

Befejezett: Love rain, Cruel love, 49 days, Sad love story, The Inheritors/Heirs, Heirs Christmas edition special,Yawang. Temptation, Shadows of love, Ouroboros, Falling for innocence, Cook up a storm, Mystery queen, BG-Personal Bodyguard, Miss Pilot, The reason i cant findmy love, Killing for the prosecution,Tokyo Dokushin Danshi, Otona Joshi,
Folyamatban:Grande Maison Tokyo
Tervezett: Mystery Queen 2
bekkafeliratai@gmail.com

bekkafeliratai@gmail.com

Jaj Bekka most látom csak , hogy jól benéztem a nevet nem is értem miért
bocsi ez nálam gyakran előfordul vagy nem jól írom vagy összekeverem ..
Dae Hae-hez igen igen jól passzol a "nagyravágyás királynője "cím 

Szia Bekka
Atyaég még ez a 22. rész is zseniális volt , ekkora fordulatra nem is számítottam, lángelme ez a fogatókönyvíró csodás kis történetet írt , egyre inkább úgy érzem van valóságalapja ennek a történetnek
... 2 rész és vége de ő még csavar egy nagyot a történeten , még itt se engedi egy percre se hogy leüljön a sorozat , végig lenyűgöző izgalmas fordulatos tele komoly gondolatokkal emberi érzésekkel
örülök , hogy veled együtt néztem , köszönöm a remek felirataidat élvezetes volt így nézni

Atyaég még ez a 22. rész is zseniális volt , ekkora fordulatra nem is számítottam, lángelme ez a fogatókönyvíró csodás kis történetet írt , egyre inkább úgy érzem van valóságalapja ennek a történetnek

Spoiler:
Summi egyetértünk!
Seok Tae Il egyből lecsapott a lehetőségre hogy megszabaduljon Dae Hae-től.
Nagyon ügyes, jó történet, lehet hogy tényleg van valóságalapja, nem is gondolkoztam rajta.
De az biztos, hogy annyira kiszámíthatatlan, hogy megkockáztatom a történet fordulatossága szempontjából az egyik legjobb dorama amit láttam.
Nagyon ügyes, jó történet, lehet hogy tényleg van valóságalapja, nem is gondolkoztam rajta.
De az biztos, hogy annyira kiszámíthatatlan, hogy megkockáztatom a történet fordulatossága szempontjából az egyik legjobb dorama amit láttam.
Befejezett: Love rain, Cruel love, 49 days, Sad love story, The Inheritors/Heirs, Heirs Christmas edition special,Yawang. Temptation, Shadows of love, Ouroboros, Falling for innocence, Cook up a storm, Mystery queen, BG-Personal Bodyguard, Miss Pilot, The reason i cant findmy love, Killing for the prosecution,Tokyo Dokushin Danshi, Otona Joshi,
bekkafeliratai@gmail.com

bekkafeliratai@gmail.com

Szia Bekka igen igen nagyon is egyetértünk , én is úgy gondolom az egyik legjobb dorama amit láttambekka írta:Summi egyetértünk!

Nagyon szépen köszönöm a 23.részt

Nita1987 írta:Nagyon szépen köszönöm a 23.részt![]()
bekkafeliratai@gmail.com

bekkafeliratai@gmail.com

Bekka Bekka jól látok itt a 23 rész remélem tudod milyen boldog vagyok alig várom már a mi lesz hogy lesz a folytatás
köszi köszi @}->-