A bosszú bosszút szül és további gyűlöletet agressziót vált ki mindenkiből ... nem csodálkoztam , h eljutott erre a szintre
Do Kyung is, a legnagyobb fájdalom hozta ki belőle ezt az érzést , akkor amikor elveszítette a fiát

ha nem állítják le képes lett volna megölni Da Hae -t .. itt már én is alig bírtam fékezni az indulataimat ..
jaj de nagyon sajnáltam Do Hoon-t az egyik kedvencem lett a sorozatban , ő volt a legtisztább legártatlanabb srác ..
itt aztán alig találni olyat akinek tisztességes becsületes múltja van , mindenki füle mögött van bőven korrupció becstelenség .. .. van aki már évek óta űzi ezt az "iparágat"
sejtettem , h szegény Ha Ryu akkor döbben rá mennyi fájdalmat szenvedést okoz másoknak is a Da Hae elleni bosszújával amikor meghalt Do Hoon ..
mindenkiről szép lassan kiderült az igazság .. Ha Ryu és az apja jelenete de gyönyörű volt erre a megbocsátásra csak egy igazi szerető apa képes ...<3 azt sajnálom , h az igazság után , Do-Kyung és Ha Ryu kapcsolata hűvössé vált , de érthető , h a sok keserűség fájdalom ami szívüket marcangolja gátat szab a boldog életnek ..
Da Hae az összes szereplő közül a legérdekesebb személyiség ... úgy érzem menekül a múltjától a nélkülözéstől az mostohaapja elnyomásától , és most a leggazdagabb legmagasabb leghatalmasabb trónt akarja bitorolni .. de miért is ? azt hiszi itt megnyugodhat boldogságot találhat vagy elégtétel neki az , h mindenki fejet hajtson előtte és ő legyen a leghatalmasabb legtekintélyesebb uralkodó a First Lady ? az tisztán látszik mindent önös érdekből tesz .. és egyre mélyebbre süllyed egyre tisztességtelenebb, hidegvérű gyilkossá válik .. kegyetlen jól játszik a színésznő imádom a jeleneteit

.. minden mozdulatában látszik , a feljebb rendűség a pimaszság az arcátlanság , a legszorultabb helyzetben is nyugodt tekintélyt parancsoló a stílusa , ez a legnagyobb fegyvere a többiekkel szemben ezért képes a vesztésre álló helyzetből is győztesen távozni .. ez is az ami dühössé és felbőszülté teszi a környezetét ...
amit naygon szeretek ebben a sorozatban Ha Ryu és a kis csapata ... ezt az oldalát szeretem igazán amikor nem ő akarja bepiszkolni a kezét , h leszámoljon Da Hae-val , nem süllyed le ilyen mélyre..... és most olyan jó , h kiderült az igazság .. ..

imádtam ahogy Ha Ryu győzködte a rendőrnyomozót , ne hogy már átvágja őket is Da Hae .. nagyon cselesen rájött a megoldásra ... én már sitten éreztem Da Hae-t .. erre nem ... ilyen nincs hazudta az alibit mindenről tudott bűnrészes erre megússza ..
az elnökválasztás is tele korrupcióval , törvénytelenséggel igazán jól egymásra talált a két gyilkos Da Hae és Seok Tae , tuti nem lesz ez az életük hosszú , egy pillanatra csillan meg csak a cél ...
jaj az a tűzeset , még erre a hőstettere is képes volt Da Hae megáll az eszem ..

én azt vártam , h a kislány megszólal és elmondja mi történt a tűzben ki és hogyan mentette ki és miért sérült meg Seok Tae karja .. jó cikis helyzet lett volna ott a kórházban a sok fotóriporter előtt .. ez egyenlő a bukással .. hogy mászott volna ki ebből a helyzetből Da Hae ?
húúú ahogy megint vége lett a 21. résznek nem semmi .. látom csupa izgalom vár ránk a 22.részben is ...