Yawang - Queen of ambition (Kész)
19. rész. jó szórakozást
Befejezett: Love rain, Cruel love, 49 days, Sad love story, The Inheritors/Heirs, Heirs Christmas edition special,Yawang. Temptation, Shadows of love, Ouroboros, Falling for innocence, Cook up a storm, Mystery queen, BG-Personal Bodyguard, Miss Pilot, The reason i cant findmy love, Killing for the prosecution,Tokyo Dokushin Danshi, Otona Joshi,
Folyamatban:Grande Maison Tokyo
Tervezett: Mystery Queen 2
bekkafeliratai@gmail.com

bekkafeliratai@gmail.com

Köszönöm Bekka az új részt. Már nagyon várom a végét. Nem sürgetésnek szántam.
HaNa írta:Köszönöm Bekka az új részt. Már nagyon várom a végét. Nem sürgetésnek szántam.

Befejezett: Love rain, Cruel love, 49 days, Sad love story, The Inheritors/Heirs, Heirs Christmas edition special,Yawang. Temptation, Shadows of love, Ouroboros, Falling for innocence, Cook up a storm, Mystery queen, BG-Personal Bodyguard, Miss Pilot, The reason i cant findmy love, Killing for the prosecution,Tokyo Dokushin Danshi, Otona Joshi,
bekkafeliratai@gmail.com

bekkafeliratai@gmail.com

Szia Bekka, nagyon szépen köszönöm a 19. részt. Le vagyok maradva megint egy kicsit, de hamarosan bepótolom. Kevéske időmben a romkomot részesítettem előnyben, de most már kell egy kis izgalom is, úgyhogy hamarosan folytatom. 

Jaj de jó Bekka nagyon köszi a 19. részt is , én veled haladokbekka írta:19. rész. jó szórakozást

-
Bekka Kedves!
Nagyon szépen köszönöm a Queen 19. részének a feliratát. Most már nemsokára én is elkezdem nézni, imádom Kwon-t, elsősorban a szinészi tehetségét, de az aranyos pöszeségét még inkább! Üdv: csabamama2
Nagyon szépen köszönöm a Queen 19. részének a feliratát. Most már nemsokára én is elkezdem nézni, imádom Kwon-t, elsősorban a szinészi tehetségét, de az aranyos pöszeségét még inkább! Üdv: csabamama2

Köszönöm szépen az eddigi részeket. 

20. rész
Szivesen mindenkinek.
Csabamama majd gyere beszámolni ha nézed!
50%
Szivesen mindenkinek.
Csabamama majd gyere beszámolni ha nézed!

bekkafeliratai@gmail.com

bekkafeliratai@gmail.com

Köszönöm az eddigi részeket
Már csak négy rész és ez a sorozat is kész!!

Már csak négy rész és ez a sorozat is kész!!

Szia Bekka !!! Hálásan köszönöm a 18.19.és 20.részek feliratát.