belekezdtem és nem bírom abbahagyni..
hogy ebben a sorozatban milyen jó hangjuk van a pasiknak...
Spoiler:
Minden kezdet nehéz.Batorix írta:Tényleg annyira jó?! millioszor ránéztem erre a történetre de mindig hagytam
egyszerüen nem birom elkezdeni hasonlóan vagyok vele mint a Bethoven Virus-sal.
gilnis írta:Minden kezdet nehéz.Batorix írta:Tényleg annyira jó?! millioszor ránéztem erre a történetre de mindig hagytam
egyszerüen nem birom elkezdeni hasonlóan vagyok vele mint a Bethoven Virus-sal.![]()
Tényleg annyira jó. Az első négy része nagyon tömény, de ha azt "átvészelted", nem akarod majd abbahagyni. <3333 Milliónyi okot találhatsz, hogy miért nem, kiért nem....![]()
A Beethoven Virus-t pedig nagyon sürgősen tessék megnézni!!! Azt nem lehet abbahagyni!!! Jaj, istenem, a valaha készített egyik LEGJOBB sorozat!!!!![]()
![]()
Kedves Kata! Már nem most volt a fordítás és nem egyedül csináltam (dorka és iklil is segített), szóval nem sokra emlékszem belőle, de nekem is nehéz volt. A nézővel ellentétben, a fordító fontos, hogy átvegye a sorozat hangulatát, ami egy ilyen melodráma esetében elég nehéz. De annyit elmondhatok, hogy egy-egy rész után, én sem voltam túl boldog, ezért nem is vállalok be azóta se ilyen nehéz témájú művet. Annak viszont örülök, hogy neked nagy kedvenced lett, úgyhogy nagyon szívesen mindhármunk nevében!Kata58 írta: ↑2018.04.15. 17:53 Missing You! Hayako, itt is szeretném megköszönni, ennek a rendkívűli történetnek, kivitelezésnek sodrásának a fordítását. Időnként elgondolkodom, amikor olyan jelenet van, vajon te, mint fordító, hogy vészeled át ezeket a pillanatokat. Mert amit a srácok és a lány alakít ebben a történetben az nem habos torta.! De le a kalappal a rendező, fényképész, zenei betétek, aláfestések...elképesztő. Ez a sorozat is nálam többször nézős. Ahogy az eleje brutál, és a gyerekkori élményektől az egyik srác jó irányba, a másik rossz irányba halad, ahogy megformálják, hozzák a maximumot minden téren, hihetetlen!Mindnekinek eljön az a pillanat az életében, amikor dönteni kell.!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()