Szia Bekka!
Köszi az újabb feliratokat! @}->-
Yawang - Queen of ambition (Kész)
Bekkám, csak hogy jókedvre derítselek
beköszönök, lol!
Az eredeti fordító csapat valahol itt állt le, ha jól emlékszem, úgyhogy hamarosan fel fognak itt pörögni a dolgok. Jön majd a roham az igazán új részekért, meglátod!
További jó fordítást!

Az eredeti fordító csapat valahol itt állt le, ha jól emlékszem, úgyhogy hamarosan fel fognak itt pörögni a dolgok. Jön majd a roham az igazán új részekért, meglátod!

További jó fordítást!

KÉSZ: Linger, Heartbeat Love, Hide and Seek, The Palace FOLYAMATBAN: Bump off Lover 04.
Koszi, aranyos vagy!gilnis írta:Bekkám, csak hogy jókedvre derítselekbeköszönök, lol!
![]()
Az eredeti fordító csapat valahol itt állt le, ha jól emlékszem, úgyhogy hamarosan fel fognak itt pörögni a dolgok. Jön majd a roham az igazán új részekért, meglátod!![]()
További jó fordítást!

13. rész
20%

Befejezett: Love rain, Cruel love, 49 days, Sad love story, The Inheritors/Heirs, Heirs Christmas edition special,Yawang. Temptation, Shadows of love, Ouroboros, Falling for innocence, Cook up a storm, Mystery queen, BG-Personal Bodyguard, Miss Pilot, The reason i cant findmy love, Killing for the prosecution,Tokyo Dokushin Danshi, Otona Joshi,
Folyamatban:Grande Maison Tokyo
Tervezett: Mystery Queen 2
bekkafeliratai@gmail.com

bekkafeliratai@gmail.com

Hűű, egyre izgalmasabb, nagyon jó volt a 3 részt egyben megnézni.
Jó pihenést kívánok mindenkinek a hátralévő hosszú hétvégére! 
Spoiler:

13.rész jó szórakozást
Befejezett: Love rain, Cruel love, 49 days, Sad love story, The Inheritors/Heirs, Heirs Christmas edition special,Yawang. Temptation, Shadows of love, Ouroboros, Falling for innocence, Cook up a storm, Mystery queen, BG-Personal Bodyguard, Miss Pilot, The reason i cant findmy love, Killing for the prosecution,Tokyo Dokushin Danshi, Otona Joshi,
bekkafeliratai@gmail.com

bekkafeliratai@gmail.com

Hát még ez milyen jó rész lesz!nb76 írta:Hűű, egyre izgalmasabb, nagyon jó volt a 3 részt egyben megnézni.
Jó pihenést kívánok mindenkinek a hátralévő hosszú hétvégére!Spoiler:

bekkafeliratai@gmail.com

bekkafeliratai@gmail.com

Szia Bekka, nagyon köszi, vittem is. Ha megnéztem, jövök.bekka írta:13.rész jó szórakozást

Hát már alig várom, bárcsak ne kellene holnap melózni! 

Szia Bekka!
Na én is itt vagyok már nagyon vártam hogy beinduljatok .
Annyi jó film és soraozat volt az elmult időben hogy bevallom ide nem minden nap néztem fel.
Elkezdtem a réges-régi nagy sorozatokat nézni -Jumong ; Szél királyság stb.
Viszont a Yawang-t már nagyon vártam és biztam benne nem álltok le nézd meg a hozzászólások
már 17 oldalon vannak tehát hajrá!
Üdv.
Barbi
Na én is itt vagyok már nagyon vártam hogy beinduljatok .
Annyi jó film és soraozat volt az elmult időben hogy bevallom ide nem minden nap néztem fel.
Elkezdtem a réges-régi nagy sorozatokat nézni -Jumong ; Szél királyság stb.
Viszont a Yawang-t már nagyon vártam és biztam benne nem álltok le nézd meg a hozzászólások
már 17 oldalon vannak tehát hajrá!
Üdv.
Barbi
-
Szervusz Bekka! Köszönöm szépen a 13. rész feliratát a Quenn-nek. Üdv: csabamama2